Geslaagde Kavel Huis Tuin inspiratiedagen

Geslaagde Kavel Huis Tuin inspiratiedagen

Inspirerende dagen tijdens Kavel Huis Tuin

Op 3 & 4 juni organiseerde Villabouw Mattone in samenwerking met tuinarchitect Ernst Baas de “Kavel Huis Tuin Inspiratiedagen”. Op deze dagen waren professionals uit diverse branches bij elkaar gebracht, zodat zij de (startende) bouwers van eigen woningen konden voorlichten en adviseren.
Romar was enthousiaste deelnemer aan dit evenement, en lichtte de deelnemers voor op alle gebieden van woonbeleving.

Op vrijdag 3 juni werden de Inspiratiedagen geopend door de burgemeester van Waddinxveen. Hierna bezochten zowel de deelnemers als de bezoekers de coaching van motivational speaker Frank van Leer. Hij vertelde over bepaalde technieken en tips in het sales vak. Na zijn powertalk waren de bezoekers en de standhouders gemotiveerd en gingen aan de slag.
Op zaterdag druppelden de bezoekers verwachtingsvol binnen. Het zonnetje liet zich toch nog zien. Van het ontwerpen van je eigen huis tot het zo efficiënt mogelijk inrichten, en van alle mogelijkheden van verlichting tot beveiliging.

Alle mogelijkheden voor het creëren van woonbeleving

Romar adviseerde de bezoekers alles over het creëren van woonbeleving. Hoe maak je van je huis een echt thuis? Op het gebied van technische woonbeleving waren er diverse onderdelen te beleven: ledverlichting, domotica, geluid, en zelfs geur.

De demo van Bang & Olufsen was erg in trek (ook bij de jongere bezoekers) en ook van de domotica-demo werd interactief gebruik gemaakt. In de hoofdtent was er een geurproeverij. Bij deze geurproeverij konden de bezoekers op een bijzondere manier verschillende geuren ruiken die ze in hun woonomgeving kunnen toepassen. Dit samen zorgde voor een heel totaalconcept wat zorgt voor de ultieme woonbeleving.

Over Huis Tuin Kavel Inspiratiedagen

De Kavel Huis en Tuin Inspiratiedagen waren voor iedereen die er van droomt een eigen huis te bouwen, of men in de oriënterende fase is, of al een meer uitgewerkt plan. Het doel was om het proces van het bouwen van uw eigen huis makkelijker te maken door middel van inspiratie en informatie. Er stonden over het terrein verschillende stands die allemaal iets te bieden hadden in de wereld van Kavel Huis en Tuin.

Geen reactie's

Geef een reactie