Kavel Huis Tuin Inspiratiedagen 2016

kavel-huis-tuin-inspiratiedagen

Kavel Huis Tuin Inspiratiedagen 2016

Inspiratiedagen voor iedereen die droomt over het bouwen van een eigen huis.

De kavels springen als paddenstoelen uit de grond. Grote kans dat als u links en rechts van de weg kijkt u een bordje tegen komt met “Kavel te koop”. Kavels die u uitdagen uw eigen huis te realiseren. Maar… hoe vliegt u zoiets aan, waar begint u? De drempel om een eigen huis te bouwen is vaak erg hoog. Die drempel wordt verlaagd tijdens de inspiratiedagen.

Op 3 en 4 juni opent Ernst Baas Hoveniers zijn terrein voor alle dromers en bouwers. Dit jaar is Romar er voor het eerst bij. Romar zal adviseren op het gebied van ledverlichting, domotica en woonbeleving.

Eigen huis bouwen

Voor het derde jaar organiseren Mattone Villabouw en Ernst Baas Hoveniers de inspiratiedagen. U maakt kennis met de vele mogelijkheden die een kavel u biedt. De beste professionals uit het bouwnetwerk staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u mee te nemen naar uw droomhuis. Dagelijks realiseren de professionals nieuwe woonomgevingen die een warm thuis zijn voor vele gezinnen.

kavel-huis-tuin

Woonbelevingspecialist op Kavel Huis Tuin

Kavel Huis Tuin Inspiratiedagen zijn er voor iedereen die droomt van het bouwen van een eigen huis. U maakt kennis met de vele mogelijkheden die een kavel u biedt. Diverse professionals uit de bouwwereld staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar uw droomhuis. Romar zal u adviseren op het gebied van technische woonbeleving: ledverlichting, domotica, geluid*, en zelfs geur.Wij creëren uw unieke woonbeleving.

kavel-huis-tuin-woonkamer

Praktische info

3 juni is een netwerkmiddag, welke start om 16:00 uur. U kunt zich hier inschrijven.
4 juni is de start om 10:00 uur, met een doorlopend programma tot 17:00 uur. U kunt zich hier inschrijven, en vergeet het hokje ‘LED en woonbelevingspecialist’ niet aan te vinken!
De locatie is Henegouwerweg 113, 2741 JZ in Waddinxveen.
Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.

Graag tot ziens op de Kavel Huis Tuin Inspiratiedagen op 3 en 4 juni!kavel-huis-tuin-inspiratiedagen

*Als geluid zal zowel Sonos, als het prachtige geluid van Bang & Olufsen te beleven zijn.

bang-en-olufsen

 

Geen reactie's

Geef een reactie