ervaar licht & vrijheid

Romar in de architectuur

Verlichting moet een aanvulling zijn op het interieur, op de omgeving. Het moet zich kunnen aanpassen aan elk moment en elke situatie, wanneer u dat wilt. En het liefst zo makkelijk mogelijk, met één druk op de knop, vanuit uw luie stoel.

Een kind kan de was doen

Bij ROMAR hebben we gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Want wat heeft u aan een volledige LED-installatie als u deze niet ten volste kunt benutten? Wij vinden het belangrijk dat u als gebruiker altijd de juiste verlichting hebt. Soms is verlichting nou eenmaal functioneel, en soms dient het juist voor sfeer.

Goede verlichting om prettig bij te werken? Of sfeervolle verlichting om gezellig lang bij na te tafelen, of misschien een romantische film te kijken? Wij leveren elk project op met volledige vooraf ingestelde programma’s die u eenvoudig met uw tablet of smartphone kunt bedienen. Zo past u uw ruimte eenvoudig aan uw wensen aan. Een kind kan de was doen.

 

Altijd op maat gemaakt

Van woning tot kantoor, van architectuur tot tuin. Iedere ruimte is uniek en iedere situatie is uniek. En dat maakt u als klant met uw eigen wensen weer uniek. Wij benaderen elk project met hetzelfde enthousiasme. Van het creëren van de juiste sfeer in een particuliere woonkamer, tot het uitlichten van een volledig kantoorpand. Wat ons betreft is niets te gek. Romar ziet elke opdracht als een uitdaging zoekt altijd de grenzen op van het (on)mogelijke.

Waarom Romar in de architectuur?

Romar onderscheidt zich door altijd op zoek te zijn naar het beste.

  • Lichtpartner van een grote groep architecten
  • Onafhankelijk licht adviseur
  • Expert in het belichten van gebouwen
  • LED verlichting is duurzaam en energiebesparend
  • Ontwerpen maatwerk lichtplannen in 2D en 3D

Wilt u deze licht en beleving zelf ervaren in onze experience showroom, of bent u benieuwd naar wat Romar voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak

Van A tot Z

Of je nou een architect bent met een compleet lichtplan, of een particulier met een droom. Het maakt Romar niet zo veel uit met wie ze zaken doet. Maar de wensen zijn des te anders, dat begrijpen wij als geen ander. Wij hebben onze werkwijze zo ingericht dat we elke opdracht flexibel kunnen aanvliegen. We stellen een team samen dat het best bij jouw wensen past en gaan samen met jou als opdrachtgever aan de slag, waarbij alles kan en niets moet. Dat geeft niet alleen jou, maar ook ons een gevoel van vrijheid.

Meer over onze werkwijze

 

Het wow-effect

Het is de eerste indruk die telt. En soms wil je dat die eerste indruk er één is waar mensen even bij stil staan. Wij noemen dat het wow-effect.  Licht bij is bij uitstek geschikt om objecten of gebouwen tot leven te laten komen en te veranderen tot een prominent oriëntatiepunt. Of dat nou gebeurt met architecturale verlichting, of met een groot “levend” lichtobject.

Licht kan de nieuwsgierigheid opwekken bij mensen, waardoor ze sneller een gebouw betreden, of sneller op hun gemak stellen in een harmonieus verlichte omgeving. Door zorgvuldig op de omgeving afgestemde verlichting ervaart de bezoeker een aangename en vertrouwelijke beleving waardoor zij hun verblijf als aangenaam zullen ervaren.

Meer informatie? Maak een afspraak voor een goed gesprek!