LED verlichting voor bioscopen

Verlichting voor bioscopen

Bij verlichting voor bioscopen kunt u denken aan dimbare zaalverlichting. Toch is er veel meer verlichting in bioscopen te vinden, die van essentieel belang zijn voor een avond thema- of merkbeleving.
Naast zaalverlichting maakt Romar totale lichtplannen waarbij ook rekening gehouden wordt met de gevel, entree en stoelverlichting. Maar denk ook aan praktische en veilige verlichting zoals traptreden en noodverlichting. Door de juiste keuze van de lichtkleur komen de mooie dieprode tapijten in de bioscoop nóg beter tot hun recht. En stelt u zich eens voor: u kunt alle verlichting helemaal aanpassen naar eigen merkkleur, filmthema of andere wens.

Geur in de bioscoop

Naast verlichting is geur in bioscopen ook erg belangrijk. Behalve het lichtadvies kan Romar ook advies geven op het gebied van geurbeleving. Eveneens kan geur volledig aangepast worden naar eigen merkgeur of thema. Geur kan uw imago versterken, een herinnering creëren en merkbeleving intensiveren.

Technische toepassing voor bioscopen

De systemen die Romar toepast bij bioscopen zijn probleemloos te integreren of te koppelen aan bestaande lichtregelsystemen. Denkt u hierbij aan DMX-, KNX en of 1-10V dimsystemen. Met een van deze systeem maakt u het volledig naar wens aanpassen van entreeverlichting en zaalverlichting mogelijk en integreert u dit moeiteloos in uw bestaande lichtregelsysteem zonder ingrijpende aanpassingen aan de bestaande installatie.
Eventueel kunnen wij ook koppelen aan PLC-systemen. De relais- en droogcontactsystemen kunnen omgezet worden naar programmeerbare systemen. Wij zijn een onafhankelijke partij, wat als voordeel heeft dat u keuze heeft uit meerdere merken. Wij programmeren uw voorkeursinstellingen in, wat betekent dat u met een druk op de knop de verlichting kunt bedienen. Dit heeft als voordeel dat elke ruimte apart gestuurd kan worden, zodat op elk gewenst tijdstip het naar elke wens of sfeer aangepast kan worden.

Wilt u meer lezen?
>Romar maakt uitsluitend gebruik van duurzame lichtoplossingen op basis van ledverlichting.
>Romar heeft fantastische projecten gedaan binnen dit segment. In Rotterdam Pathé de Kuip en Pathé Schouwburgplein, in Haarlem Pathé Centraal en in Den Haag Pathé Spui.

Wilt u meer weten?
Bent of kent u een eigenaar van een bioscoop die zijn of haar bioscoop helemaal wil omtoveren naar een verlichtingsconcept met daarnaast geluid en geur? Bel 0180 647 451 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!