ervaar licht & passie

Romar in de entertainment & leisure

Een dagje of een avondje uit moet een beleving zijn. Dat weet Romar als geen ander. Van een dag zwieren en zwaaien in een pretpark, een ontspannen museumbezoek tot een bijzondere theatervoorstelling. Het gaat altijd om de totaalbeleving. De invloed van licht, geluid en zelfs geur wordt daarbij echter vaak onderschat.

Leisure is vrije tijd. Tijd voor ontspanning. Tijd om te ontsnappen aan de drukte van werken, studie, rennen en vliegen. Maar om echt te kunnen ontspannen, moet alles kloppen. Sfeer is hierbij alles bepalend. Dat begint al bij de ingang. Met het juiste licht, perfect geluid en prettige geur creëert u meteen de perfecte eerste indruk. Maar denk ook aan het belichten van horecavoorzieningen, foyer, sanitair of wandelpaden.

Door de juiste sfeer te scheppen bepaalt u de stemming die de beleving van de gast verbetert. Door LEDs toe te passen in bestaande oppervlakken en structuren kunt u voor uw gasten elke sfeer creëren die het beste bij de gelegenheid past. Unieke ervaringen, een warme intimiteit en een blijvende herinnering. Dat alles bereikt u door regelbare verlichting en of gekleurd licht te gebruiken.

Wij noemen dat totaalbeleving. Waarbij aan alles is gedacht, van A tot Z.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Bij Romar vinden we dat dynamische verlichting vooral leuk moet zijn. En dat is het alleen als u het ten volste kunt benutten. Wij begrijpen dat het daarom voor iedereen makkelijk moet zijn om te gebruiken. Wij leveren onze systemen daarom altijd op met volledige vooraf ingestelde programma’s, die voor iedereen eenvoudig te bedienen zijn.

Waarom Romar in de entertainment & leisure?

Romar onderscheidt zich door altijd op zoek te zijn naar het beste.

  • Specialist in licht en beleving
  • Onafhankelijk licht adviseur
  • Expert in het opwekken van emotie door middel van licht
  • LED verlichting is duurzaam en energiebesparend
  • Licht kan gecombineerd worden met geur, geluid en beeld

Wilt u deze licht en beleving zelf ervaren in onze experience showroom, of bent u benieuwd naar wat Romar voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak

“Spot aan…licht UIT”

Met haar jarenlange achtergrond in theatertechniek, begrijpt Romar de vereisten van verlichting in een theater of bioscoop als geen ander. In de praktijk blijkt vloeiend dimmen van ledverlichting van 100% naar nul een probleem te veroorzaken bij het laatste stukje van de dimcurve. Hierbij komt het voor dat de verlichting dimt en bij het laatste stukje abrupt uit gaat.

Romar heeft een oplossing die het traploos dimmen van ledverlichting van nul naar 100% mogelijk maakt. Ook het laatste deel van de curve dimt vloeiend naar nul zonder abrupte uitschakeling. Dit systeem is probleemloos te integreren of te koppelen aan bestaande lichtregelsystemen. Denkt u hierbij aan DMX-, Dali en of 1-10V dimsystemen. Met dit systeem maakt u het naadloos dimmen van architecturale koven en zaalverlichting mogelijk en integreert u dit moeiteloos in uw bestaande lichtregelsysteem zonder ingrijpende aanpassingen aan de bestaande installatie.

Meer informatie? Maak een afspraak voor een goed gesprek!