ervaar licht & geluk

Romar in de horeca & hospitality

In een wereld waarin alles snel moet en we eigenlijk altijd haast hebben, zoeken we ook regelmatig naar ontspanning. Bijvoorbeeld door te sporten, of met een bezoekje aan een wellness-center, restaurant of bar. Wat de locatie ook mag zijn, we zijn altijd op zoek naar rust en comfort en een moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Sfeer en uitstraling zijn hierbij allesbepalend.

Verrassend en exclusief

LED-verlichting leent zich uitstekend voor het creëren van de juiste sfeer. Van knus en intiem om lekker bij te tafelen, tot spannend en exclusief voor een knallend feestje. Met een slim en dynamisch lichtplan kan met één druk op de knop de sfeer in de ruimte volledig aangepast worden aan elke situatie. Zo biedt u altijd de gewenste uitstraling, zodat uw gasten optimaal kunnen genieten van het moment.

Soms wilt u niet dat er overal lampen hangen in het interieur. Dat begrijpt Romar als geen ander. Licht moet immers een aanvulling zijn op het zo zorgvuldig ingerichte interieur en geen vervanging. LED-verlichting is klein en wordt niet warm en kan daarom makkelijk worden weggewerkt. Door LED-verlichting toe te passen in bestaande oppervlakken en structuren creëren we een unieke op maat gemaakte sfeer, die volledig bij het interieur past.

Makkelijk in gebruik

Bij Romar vinden we dat dynamische verlichting vooral leuk moet zijn. En dat is het alleen als u het ten volste kunt benutten. Wij begrijpen dat het daarom voor iedereen makkelijk moet zijn om te gebruiken. Wij leveren onze systemen daarom altijd op met volledige vooraf ingestelde programma’s, die voor iedereen eenvoudig te bedienen zijn.

Waarom Romar in de horeca & hospitality?

Romar onderscheidt zich door altijd op zoek te zijn naar het beste.

  • Jaren ervaring in de horeca & hospitality als licht specialist
  • Onafhankelijk licht adviseur
  • Expert in het gebruik van licht en klantbeleving
  • Led verlichting is duurzaam en energiebesparend
  • Bieden 2D/3D tekeningen, zodat u weet wat u krijgt

Wilt u deze licht en beleving zelf ervaren in onze experience showroom, of bent u benieuwd naar wat Romar voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak

Sport- & Welzijnsruimten

In sport- & wellnessruimten spelen de bijzondere omstandigheden een belangrijke rol bij het toepassen van verlichting. Zo is het belangrijk dat de ruimte hygiëne en reinheid uitstraalt. Een slimme toepassing van licht kan daar ook bij helpen. Voor sauna’s, zwembaden en andere omstandigheden met een hoge vochtigheidsgraad zijn speciale oplossingen. Zelfs onder water! De mogelijkheden om een unieke en ontspannende sfeer te creëren zijn eindeloos.

 

Slim en duurzaam

Een optimaal lichtplan creëert niet alleen de optimale sfeer. Wist u dat u door het toepassen van LED verlichting bovendien veel energie kunt besparen? Gemiddeld 42% van het totale energieverbruik valt toe te rekenen aan verlichting. En 70% daarvan is inefficiënt. Met het gebruik van LED verlichting worden die kosten stevig terug geschroefd. Daarbij heeft LED een lange levensduur (ongeveer 50.000 uur), waardoor het onderhoud en de vervanging van de armaturen tot een minimum worden beperkt. Dat heeft een behoorlijke bijdrage aan het verlagen van de TCO (=Total Cost of Ownership).

Om te bepalen hoeveel u precies kunt besparen, kan Romar LED kosteloos een TCO berekening maken.

Meer informatie? Maak een afspraak voor een goed gesprek!