ervaar licht & kracht

Romar in de utiliteit, kantoren & gebouwen

Van fabriekshal tot kantoorpand en van openbare weg tot booreiland. Wat de locatie ook mag zijn, nergens is verlichting zo belangrijk als op de werkplek. Goede verlichting maakt het verschil tussen wel of geen hoofdpijn na een dag achter de computer werken. Tussen wel of niet veilig kunnen werken. Goede verlichting draagt bij aan comfort, zichtbaarheid, veiligheid en dus kwaliteit.

Samen werken aan maatwerk

Elke werkplek is anders en elke situatie vereist steeds weer een andere unieke aanpak. Romar vindt dat het beste resultaat behaald wordt door samen te werken. Met u wel te verstaan. Want alleen door goed samen te werken kunnen we de juiste oplossing bieden; zoals integratie met de bestaande systemen en maatwerkoplossingen speciaal voor uw situatie. Daarbij worden natuurlijk alle aspecten meegenomen. Van het opstellen van een lichtplan tot de precieze lichtberekening – uiteraard volgens de normen – en van het instellen van de installatie tot de eenvoudige bediening. Het hele project van A tot Z dus.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Bij Romar vinden we dat dynamische verlichting vooral leuk moet zijn. En dat is het alleen als u het ten volste kunt benutten. Wij begrijpen dat het daarom voor iedereen makkelijk moet zijn om te gebruiken. Wij leveren onze systemen daarom altijd op met volledige vooraf ingestelde programma’s, die voor iedereen eenvoudig te bedienen zijn.

Waarom Romar in de utiliteit, kantoren en gebouwen?

Romar onderscheidt zich door altijd op zoek te zijn naar het beste.

  • Jaren ervaring als lichtpartner in de bouw
  • Onafhankelijk licht adviseur
  • Expert in het belichten van bouwwerk
  • Led verlichting is duurzaam en energiebesparend
  • Bieden 2D/3D tekeningen, zodat u weet wat u krijgt

Wilt u deze licht en beleving zelf ervaren in onze experience showroom, of bent u benieuwd naar wat Romar voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak

Duurzaamheid

Een optimaal lichtplan laat niet alleen producten en objecten beter tot hun recht komen. Wist u dat u door het toepassen van LED verlichting bovendien veel energie kunt besparen? Gemiddeld 42% van het totale energieverbruik valt toe te rekenen aan verlichting. En 70% daarvan is inefficiënt. Met het gebruik van LED verlichting worden die kosten stevig terug geschroefd. Daarbij heeft LED een lange levensduur (ongeveer 50.000 uur), waardoor het onderhoud en de vervanging van de armaturen tot een minimum worden beperkt. Dat heeft een behoorlijke bijdrage aan het verlagen van de TCO (=Total Cost of Ownership).

Om te bepalen hoeveel u precies kunt besparen, kan Romar LED kosteloos een TCO berekening maken.

Lees hier meer over de voordelen van LED-verlichting.

Meer informatie? Maak een afspraak voor een goed gesprek!