LED verlichting voor hotels

“Licht” ; een beleving voor uw gasten

Als hoteleigenaar wilt u natuurlijk dat uw gasten zich thuis voelen. Een aangename sfeer en omgeving waarin uw gasten zich kunnen ontspannen draagt hiertoe bij. Verlichting speelt een belangrijke rol in de beleving van uw gasten waarin zij hun verblijf ervaren. Iedere gast is uniek en of het nu om een zakelijk, voor ontspanning, of om een functioneel verblijf gaat, uw gasten willen de verlichting net als thuis kunnen aanpassen aan hun persoonlijke wensen. Kortom een beleving op maat. Dit is wat Romar doet. Romar is toonaangevend specialist op het gebied van creëren van belevingsconcepten met behulp van ledverlichting. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om u een maatwerkoplossing te bieden. Romar beschikt over een enthousiast team lichtontwerpers en specialisten die continue op de hoogte zijn van de laatste lichttrends en technische ontwikkelingen.

Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen (MVO)

Niet alleen de beleving van uw gast staat centraal maar ook de wensen van u als ondernemer spelen een rol. Als ondernemer die graag Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord wilt Ondernemen (MVO) biedt ledverlichting u vele voordelen. De hotelbranche biedt vele mogelijkheden als het gaat om duurzaam ondernemen en kostenbesparingen. Met name de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing bieden veel potentie.

Energiebesparing

Verlichting en airconditioning op volbedrijf leidt tot een hoge CO2-uitstoot en een hoog energieverbruik. Verlichting is een van de krachtigste manieren om kosten te besparen; gemiddeld 42% van het totale energieverbruik valt toe te rekenen aan verlichting en 70% daarvan is inefficiënt. Een duurzame lichtoplossing biedt u mogelijkheden om op energie- en onderhoudskosten te besparen. Wij kunnen deze kosten voor u in kaart brengen door middel van een zogenaamde TCO berekening (Total Costs of Ownership) en zo de besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken.Bovendien biedt een duurzame lichtoplossing u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een Green Key, een internationaal keurmerk voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor meer informatie hierover: www.greenkey.nl

Lichtbeleving en welzijn

Verlichting is van grote invloed op het welzijn van de mens. Het is daarom zeer belangrijk dat zij perfect is afgestemd op de werkzaamheden die worden uitgevoerd. U kunt de efficiëntie van een ruimte vergroten door met verlichting het welzijn te versterken, spanning te creëren of door een rustige omgeving te scheppen. Goede verlichting is niet alleen belangrijk voor de beleving van uw gast, maar goede verlichting is ook van essentieel belang voor het uitvoeren van functionele taken. Het gebruik van juiste lichtkleuren en intensiteiten is hierbij zeer belangrijk. Onze lichtontwerpers kunnen u voor alle specifieke situaties adviseren.Wist u bovendien dat “gezonde verlichting” in positieve zin bijdraagt aan het welzijn en de prestaties van uw werknemers?

Laat uzelf dan inspireren en bel nu voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Het Romarteam staat graag voor u klaar.