LED verlichting voor leisure en entertainment

Leisure en entertainment

In diverse branches wordt in toenemende mate aandacht besteed aan het personaliseren van de beleving van uw gast.

Gasten vinden het fijn om zich te ontspannen, te recreëren of op te laden met een bezoek aan een wellnesscentrum, een zwembad, het casino of een andere uitgaansgelegenheid.

Een aangename sfeer verbetert hun gevoel van welzijn.

Op plekken waar mensen elkaar ontmoeten en samenkomen om zich te ontspannen kunt u door met dynamische verlichting de juiste sfeer te scheppen er voor zorgen dat u de hele dag door, maar ook bij bijzondere gelegenheden kunt voldoen aan de persoonlijke behoeften van uw gasten, waardoor het gevoel van de beleving van het moment wordt versterkt. Schept u s avonds een warme aangename sfeer of maakt u de verlichting spannend en dynamisch voor feesten en partijen. Verlichting bepaalt de stemming die de beleving van de gast verbetert.

Door LEDs toe te passen in bestaande oppervlakken en structuren of door zelf nieuwe unieke lichtsculpturen toe te passen kunt u voor uw gasten een unieke sfeer creëren, die het beste bij de gelegenheid past. Unieke ervaringen, een warme intimiteit, blijvende herinnering, een optimale beleving. Dat alles bereikt u door regelbare verlichting en of gekleurd licht te gebruiken.

In welzijnsruimten spelen de omstandigheden ook een belangrijke rol die niet alleen het lichtbeeld bepalen maar ook bijzondere eisen stellen aan de toegepaste verlichting. In welzijnsruimten en sportvoorzieningen is het belangrijk dat de ruimte hygiëne en reinheid uitstraalt. Verlichting kan daar ook bij helpen. Er zijn zelfs speciale verlichtingsoplossingen voor het verfraaien van zwembaden, sauna’s en ruimten met een hoge vochtigheidsgraad en ook onderwaterverlichting behoort tot de mogelijkheden.

Door ledverlichting toe te passen al dan niet in combinatie met lichtsturing zijn de creatieve mogelijkheden haast onbegrensd. Op deze manier bent u in staat om voor iedere situatie een duurzame oplossing te creëren die uw energieverbruik minimaliseert en tegelijkertijd de optimale beleving van de gast maximaliseert.

Laat u ook inspireren en informeren over de mogelijkheden van verlichting. Breng eens een bezoek aan onze showroom / belevingsruimte. Onze specialisten staan graag voor u klaar.