LED verlichting voor retail

Creëer de perfecte winkelbeleving.

Het menselijk oog wordt geprikkeld door verlichting. Dynamische verlichtingbezit daardoor het vermogen om de aandacht van mensen te prikkelen.Door met dynamische en of subtiel opvallende verlichting van bijvoorbeeld de gevel of etalage van uw winkel in het straatbeeld te laten opvallen creëert u een onweerstaanbare stopkracht voor het winkelend publiek en zorgt u er voor datuw winkel niet onopgemerkt blijft bij het voorbijgaand publiek.

Met goede verlichting verleid u potentiele klanten tot het betreden van uw winkel. Met de juiste verlichting zorgt u dat zij zich op hun gemak voelen en verder op onderzoek uit willen gaan. Als mensen eenmaal binnen zijn zorgt een spannende, aangename of dynamische sfeer ervoor dat men geniet van een optimale winkelbelevening en dat mensen langer in uw winkel blijven.

Ook kan slimme verlichting op een slimme manier bijdragen aan uw marketingactiviteiten en winkelpromoties. Met één druk op de knop kunt u het interieur van de winkel veranderen. Met speciaal ontworpen verlichtingsoplossingen benadrukt u uw artikelen, met accentverlichting en/of gekleurde verlichting versterkt u contrasten en schept u een intiemere beleving. Zorgvuldig geplaatste verlichting kan uw klanten overhalen nog enkele impulsaankopen te doen die anders niet in hun winkelmandje zouden zijn beland.

Door eventuele seizoensgebonden nuances zowel in uw collectie als in de verlichting door te voeren creëert u een uniek concept dat bijdraagt aan uw imago.

Toon de echte kleuren

Omdat u trots bent op uw productie wilt u dit natuurlijk op de beste manier aan uw klanten tonen. Bijzondere producten stellen bijzondere eisen aan de verlichting om uw producten zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Al onze verlichtingsoplossingen hebben een hoge kleurweergave-index van CRI 90 of hoger waardoor de kleuren van bijvoorbeeld kleding op zijn best worden weergegeven.

Maar denkt u ook eens aan het verlichten van bijvoorbeeld levensmiddelen als vlees en vis. Geoptimaliseerde verlichting in de juiste lichtkleur, met speciale reflectoren en optieken zorgen er voor dat uw producten er onweerstaanbaaruitzien. Daarnaast biedt ledverlichting enkele voordelen ten opzichte van conventionele verlichting waardoor uw delicate producten langer vers blijven.

Slimme verlichting

Maar ook de wensen van u als ondernemer spelen een rol. Als ondernemer die graag Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord wilt Ondernemen (MVO) biedt ledverlichting u vele voordelen.

Een optimaal lichtplan op basis van ledverlichting stelt u niet alleen in staat om uw product op spectaculaire wijze te presenteren en een optimale winkelbeleving voor uw klanten te creëren waardoor u een sterke marketingtool in handen heeft, maar ook de wensen van u als ondernemer spelen een rol. Als ondernemer die graag Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord wilt Ondernemen (MVO) biedt ledverlichting u vele voordelen.Verlichting is een van de krachtigste manieren om kosten te besparen;gemiddeld 42% van het totale energieverbruik valt toe te rekenen aanverlichting en 70% daarvan is inefficiënt. Een duurzame lichtoplossing biedt umogelijkheden om op energie- en onderhoudskosten te besparen.Wij kunnen deze kosten voor u in kaart brengen door middel van eenzogenaamde TCO berekening (Total Costs of Ownership) en zo de besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken.

Is uw aandacht ook geprikkeld en bent u nieuwsgierig naar wat het effect vanverlichting voor uw winkel en of product kan betekenen? Maak dan nu eenafspraak met een van onze specialisten. In onze showroom/belevingsruimte laten wij u graag het verbluffende effect van goede winkelverlichting zien.