LED verlichting

Romar is gespecialiseerd in de mogelijkheden van LED (Light Emitting Diode) verlichting, zowel voor functioneel wit licht als ook voor gekleurd licht en de besturing hiervan. LED verlichting biedt energiebesparing, warmtereductie en een lange levensduur waardoor de ‘total cost of ownership’van een verlichtingssysteem sterk verlaagd wordt.

Daarnaast biedt LED verlichting de mogelijkheid om te variëren met kleuren (inclusief diverse soorten witlicht). Toepassing van LED verlichting vraagt om specifieke expertise, onder andere met betrekking tot drivertechnologie, optica en elektronica. Romar heeft die expertise en maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van vooraanstaande leveranciers.

Romar is altijd op zoek naar de nieuwste producten en oplossingen op het gebied van LED verlichting en stelt hierbij hoge kwaliteitseisen. Romar biedt een zeer compleet assortiment van LED producten en indien mogelijk ontwikkelen wij maatwerk producten.

De voordelen van LED op een rij:

 • Energiezuinig
 • Beter voor de veiligheid, schokbestendig, onbreekbaar
 • Geeft minder warmte af
 • Geen ultra violette straling
 • Hoog lumen / watt verhouding
 • Lange branduren
 • Duurzaam en minder onderhoud
 • Kleuren eenvoudig te veranderen
 • Dimbaar en stuurbaar
 • Klein, compact en daardoor eenvoudig toepasbaar
 • LED heeft geen opwarmtijd nodig

Meer informatie? Bel ons dan op 0180 647 451. Wij helpen u graag!

Duurzaamheid

Romar maakt uitsluitend gebruik van Duurzame lichtoplossingen op basis van ledverlichting. Led-technologie beschikt over een enorme potentie voor het op wereldschaal besparen van energie en het terugdringen van de uitstoot van CO2. Vooral als duurzame ledverlichting wordt toegepast in combinatie met geavanceerde lichtregelsystemen kan een significante besparing op energiekosten worden gerealiseerd. Door de lange levensduur bespaart u eveneens op onderhoudskosten. Een duurzame lichtoplossing draagt bij aan een gezondere omgeving en een beter milieu ; een langere levensduur, minder vervanging, minder afval, geen schadelijk kwik.
Door deze eigenschappen biedt ledverlichting u als ondernemer uitstekende mogelijkheden om Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord te ondernemen (MVO). Bovendien biedt een duurzame lichtoplossing u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een Green Key, een internationaal keurmerk voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo draagt ledverlichting ook bij aan schoner en beter milieu en een optimale omgevingsbeleving.

Onze adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden van kostenbesparingen en duurzame lichtoplossingen voor uw toepassing. Deze kostenbesparingen maken wij voor u inzichtelijk door middel van een zogenaamde TCO berekening (Total Costs of Ownership).

Meer informatie? Neem contact met ons op of bel direct naar 0180 647 451