Netwerken én ontbijten in de Experience Room van Romar

Netwerken én ontbijten in de Experience Room van Romar

Een ontbijtsessie in de wereld van innovatie, ledverlichting en domotica

Barendrecht, 15 juni 2016

In de vroege ochtend van woensdag 15 juni opende Romar haar deuren voor het netwerkontbijt voor de leden van de Business Kring Gold van Business Netwerk Rijnmond. Team Romar verwelkomde de gasten met een glas heerlijke jus d’ orange, al stond de koffie ook al snel op tafel. Annemieke Casteelen was deze morgen gastvrouw en begeleidde hen naar de showroom.

Het netwerkontbijt startte met een korte introductie over Romar. Vervolgens werden er verschillende onderwerpen voorgelegd waarover gediscussieerd werd. De snel veranderende markt van een leasemaatschappij, het knokken voor de omzet voor ondernemers, het veranderende beroep van een accountant, die steeds vaker de vraag hoort of de hij wil ‘meedenken met de klant’ in plaats van puur de cijfers opmaken. De groep discussieerde over diverse stellingen. Om elkaar te helpen, om een mening te vragen en kansen te genereren. Na de discussie was er tijd voor een verdere introductie van één van disciplines waar Romar zich de laatste tijd druk mee bezig houdt: domotica.

De mogelijkheden van domotica

Romar is een innovatief bedrijf, en dit wilde Marvin Casteelen overbrengen op de gasten. “Momenteel is de vraag naar domotica hoog, waardoor ik besloot kennis te delen over dit onderwerp. Er is zoveel over te vertellen, en ik merk dat er nog vele vragen zijn over de mogelijkheden. Ik leg mensen graag uit hoe men domotica het effectiefst toepast, en voor welk gemak en comfort het kan zorgen.”
Na deze presentatie en een laatste kop koffie was het alweer tijd om af te sluiten. Geïnspireerd en helemaal op de hoogte van de mogelijkheden van domotica verlieten de gasten Romar.

Business Kring GOLD

Deze ontbijtsessie was alweer de vijfde bijeenkomst van 2016 van Business Kring GOLD. De Business kring GOLD bestaat uit ondernemers en managers van bedrijven die eens per maand bij elkaar komen. Deze speciale groep bedrijven zijn elkaars ambassadeurs en zorgen voor kennisdeling, doorverwijzingen en aanbevelingen. Het business ontbijt wordt iedere keer door een ander bedrijf georganiseerd. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping, ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Hier vindt u meer informatie over Business Kring GOLD.

Geen reactie's

Geef een reactie