Romar Led’s Design Experience wordt label van Livingprojects

livingprojects en romar

Romar Led’s Design Experience wordt label van Livingprojects

Livingprojects en Romar slaan de handen ineen

De bedrijven kondigden het medio juli aan: vanaf heden is Romar een label wat binnen Livingprojects zal opereren. Het Barendrechtse bedrijf voegt zich onder het bedrijf Livingprojects, gevestigd in Breda. Het vergroten van kennis, expertise en innovatie, het versterken van belevingsconcepten, en vooral het nog breder kunnen voldoen aan de vraag van de markt heeft hen deze keuze doen maken. “We gaan er samen een groot succes van maken.”

Waar Livingprojects zich blijft richten op de projecten uit de entertainment en architectuur markt, blijft Romar totaalconcepten creëren op het gebied van technische beleving. Annemieke Casteelen: “Wij blijven de vertrouwde projecten doen met ledverlichting, geur, geluid, beeld en aansturing. Wij kunnen nog beter aansluiten bij de wens van zowel huidige als nieuwe klanten. In een snel veranderende belevingseconomie is dit essentieel.”

De klanten van Romar kunnen de Experience Room met de nieuwste innovaties, technieken en trends in de wereld van beleving binnenkort bezoeken op het nieuwe adres: Veldsteen 13, 4815 PK Breda.

U kunt zowel de social media als de websites beide bezoeken op de vertrouwde pagina’s: www.livingsprojects.nl | www.romarled.nl. Heeft u vragen of opmerkingen? Bel gerust naar 076 549 88 08 of stuur een mail naar info@livingprojects.nl.

 

 

 

2 Reactie's
 • Ellen de vries
  Geplaatst op 23:06h, 19 december Beantwoorden

  Ik meld me bij deze aan voor de workshop van 17 January.

  Groeten
  Ellen

  • Romar LED
   Geplaatst op 20:54h, 21 december Beantwoorden

   Hi Ellen,

   Wat leuk, we zien je graag de 17e!
   Als het goed is heb je de bevestigingsmail gehad.

   Hartelijke groet, Eline

Geef een reactie