Showroom vol totaalbeleving

Ervaar de wereld van totaalbeleving

Welkom in de showroom van Romar. Welkom in een omgeving vol techniek, innovatie en creatie. Onze showroom is ingericht aan de hand van de vragen van onze klanten. Deze klanten komen uit allerlei verschillende branches: retail, zorg, architectuur, utiliteit, horeca & hospitality en natuurlijk leisure & entertainment.

In deze omgeving beleeft u wat licht, geluid, beeld, geur en domotica voor u en uw klanten kunnen betekenen. Wij hebben zoveel mogelijk voorbeelden gemaakt voor uiteenlopende branches. Op deze manier is de showroom voor iedereen van toepassing en spreekt het tot ieders verbeelding.

“Daadwerkelijk zien, voelen, ruiken, horen, en ervaren.”

Omdat ons ‘product’ een ervaring is, moet deze beleefd worden. Dat is de essentie waarom deze showroom ontstaan is. ‘Leuk hoor, ledverlichting, maar wat doet het en wat zijn de mogelijkheden?’, of: ‘Wat kan geurmarketing voor mijn bedrijf betekenen?’, ‘Wat zijn de mogelijkheden van domotica?’, zijn veelgehoorde vragen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een ervaring zegt meer dan duizend beelden. Dáárom hebben wij deze kamer vol beleving gemaakt.

Technische totaalbeleving

“Romar heeft de technische faciliteiten waardoor de unieke beleving die de klant wenst gecreëerd kan worden, ondersteund door creatie en innovatie.”

Wat bedoelen wij met technische totaalbeleving?

Licht, geluid, beeld en geur zijn technische onderdelen. De uiting er van geeft mensen een totaalbeleving. Wij creëren dus eigenlijk de minder zichtbare onderdelen voor uw bedrijf, branche of klant. Hoewel deze onderdelen misschien minder zichtbaar zijn, zijn ze erg belangrijk ter ondersteuning van de totaalbeleving die u wilt creëren.

Experience show

Romar zou Romar niet zijn als we een bezoek aan de showroom niet afsluiten met een spetterend hoogtepunt. Onze technische specialisten en creatievelingen creëren jaarlijks een compleet nieuwe belevingsshow. In deze experience show kunt u ervaren wat de mogelijkheden van de techniek zijn wanneer licht, geluid, beeld en geur geprogrammeerd en aangestuurd worden.
De nieuwste innovaties, technieken en trends laten wij hierbij zien. Alles draait om het creëren van een unieke en zinnenprikkelende totaalbeleving.

Waarom zou ik de showroom bezoeken?

Soms vragen mensen ons: ‘waarom zou ik naar Barendrecht komen om de showroom te ervaren?’ Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel:

Een beleving ontstaat wanneer een persoon een indruk op doet. Beleving is dus emotie. Emotie is persoonlijk, en vaak lastig uit te leggen. Op deze manier kunt u zélf ervaren wat onze technische faciliteiten creëren en wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u ervaren dat alles in onze showroom op maat geprogrammeerd is. Wij nemen u stap voor stap mee in wat Romar voor u kan betekenen.

Wilt u de EXPERIENCE showroom ervaren?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs!