Showroom Romar, Barendrecht

  • totaalbeleving in de experience showroom
  • creatieve totaalbeleving
  • totaalbeleving met ledverlichting
  • totaalbeleving
  • totaalbeleving bij verschillende branches
  • totaalbeleving in diverse branches

Over dit project

Ervaar technische beleving in de showroom

Een kijkje in de creatieve, bruisende keuken van Romar

Dit maal wordt er geen extern project van Romar beschreven, maar een intern project. Met dit project is het team van Romar bijna dagelijks bezig. We hebben het natuurlijk over de showroom, mét daarin de Experience show.

De showroom is bedoelt als inspiratieruimte. In deze showroom laat Romar zoveel mogelijk relevante technische toepassingen voor diverse branches zien, horen, ruiken en voelen. Op deze manier kunt u zelf een keuze maken wat voor uw specifieke branche, doelgroep of klant relevant is.

Totaalbeleving

Licht, geluid, beeld en geur zijn technische onderdelen. De uiting er van geeft mensen een totaalbeleving. Wij creëren dus eigenlijk de minder zichtbare onderdelen voor uw bedrijf, branche of klant. Hoewel deze onderdelen misschien minder zichtbaar zijn, zijn ze erg belangrijk ter ondersteuning van de totaalbeleving die u wilt creëren.

Ledverlichting

Een van de belangrijkste onderdelen voor het creëren van technische beleving is verlichting. Bij Romar wordt altijd gebruik gemaakt van ledverlichting. Deze dynamische lichtsoort is erg geschikt om te programmeren, waardoor diverse sfeerscènes gemaakt kunnen worden.

Koele, koude ledverlichting? Ongezellig? Wij laten u ervaren dat ledverlichting al lang niet meer de koele, ‘blauwe’ look heeft, maar juist volledig geschikt is om een aangename beleving te creëren. Met een jarenlange ervaring vanuit het theater weten onze technische adviseurs de juiste sfeer te creëren voor iedere branche.

Experience show

Elk jaar wordt de Experience show volledig vernieuwd. Onze creatievelingen leven zich helemaal uit en creëren en programmeren een show die inspeelt op de emotie van de bezoeker. Alle technische componenten worden samengebracht tot één geheel. Tijdens deze show kunt u ervaren wat de mogelijkheden van de techniek zijn wanneer licht, geluid, beeld en geur geprogrammeerd en aangestuurd worden. De nieuwste innovaties, technieken en trends laten wij hierbij zien. Alles draait om het creëren van een unieke en zinnenprikkelende totaalbeleving.

Alvast een voorproefje ervaren van de Experience Show? Klik hier en laat je inspireren.

Categorie
Architectuur
Tags
beleving, experience show, ledverlichting, show, totaalbeleving, totaalconcept